Ouder-kind workshop KERST DRIPPED cake

Vrijdag 24 december hebben wij weer een ouder-kinder workshop, de kerst dripped cake! En wist je dat dit een extra hoge taart is? Mmm... Dat klinkt lekker hé!

Kom jij samen met je dochter, neefje, nichtje of buurmeisje een heerlijke dripped cake maken? Dat lijkt ons super gezellig!

Jullie gaan samen aan de slag om de botercrème in gewenste kleur te maken. Daarna gaan jullie de taart vullen en vervolgens mogen jullie de dripped gaan maken. Ten slotte kunnen jullie de cake gaan versieren met snoepjes en heel veel andere lekker dingen!

We hebben tijdens deze workshop ook kerst versieringen voor op jouw taart, dat mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat denk je er van om de dripped cake als toetje te gebruiken bij het kerst diner? Of bewaar je deze liever voor een ander keertje? Dan kan je de cake ook invriezen!

Hopelijk tot dan! 

 

Wil jij een goede voorbereiding voor de feestdagen? Dan is dit dé workshop voor jou! Tijdens deze workshop ga je namelijk kersthuisjes met sneeuw maken. Je gaat aan de slag met vijf huisjes, staand op een plank van steigerhout. Deze huisjes en de plank besneeuw je met sneeuw. Hierna kun je het geheel nog verder decoreren. Dit decoreren kan met alle decoratie die wij hiervoor in huis hebben. Om nog wat extra sfeer toe te voegen komen er ook nog lichtjes in. Na deze workshop heb je een super leuke kerstdecoratie voor tijdens te feestdagen! 

Wil jij een goede voorbereiding voor de feestdagen? Dan is dit dé workshop voor jou! Tijdens deze workshop ga je namelijk kersthuisjes met mos maken. Je gaat aan de slag met vijf huisjes, staand op een plank van steigerhout. Deze huisjes decoreer je met sneeuw en de plank met mos. Hierna kun je het geheel nog verder decoreren. Dit decoreren kan met alle decoratie die wij hiervoor in huis hebben. Om nog wat extra sfeer toe te voegen komen er ook nog lichtjes in. Na deze workshop heb je een super leuke kerstdecoratie voor tijdens te feestdagen! 

Onze kerstboom plank is een leuk decoratie stuk om te maken voor de feestdagen! Bij deze workshop ga je eerst de plank verven in de gewenste kleur. Daarna ga je van takken de kerstboom maken. Vervolgens kun je de kerstboom gaan decoreren. Hiervoor hebben wij alle bruikbare decoratie voor je klaarliggen! Deze knutsel wil je niet missen tijdens de kerstdagen!

Kerst rendier

€ 25,00

Kerst rendier

€ 25,00

Dit super leuke kerstrendier gehangen in een gedecoreerde ring, is een creatief stuk om te maken! Bij deze workshop begin je met het versieren van de ring. Hiervoor hebben wij allerlei knutsel spullen rondom het thema kerst, zoals lampjes, kerstballen, sneeuwvlokjes en nog veel meer! 

Vervolgens is er de mogelijkheid om het rendier te verven, als je dit leuk vind natuurlijk. Daarna kan er eventueel nog een memo clip op worden toegevoegd, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is helemaal aan jou! 

Wil jij lekker aan de gang gaan met knopen? Dan is de macramé workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop ga je van macramé touwen een kerstboom maken. Deze kerstboom wordt gemaakt in een ring. Zodra de kerstboom af is, ga je de ring versieren met kralen. Dit geeft een extra mooi effect! Na deze workshop ga je dan naar huis met een super leuk decoratiestuk voor tijdens de feestdagen! 

Onze leuke Unicorn kerstbal is nu te boeken als workshop! Deze leuke kerst knutsel is super eenvoudig te maken en ziet er schitterend uit! Wat je hierbij moet doen is de (plastic) kerstbal vullen met glitters. Daarna klik je de bal in elkaar en ga je deze versieren. De hoorn wordt gemaakt van foamklei. Verder kan jij jouw kerstbal helemaal versieren zoals jij dat wilt. Als de kerstbal helemaal naar jouw zin is, heb jij een super lieve unicorn om in de boom te hangen!

(Vanaf 7 jaar).

De wegwijzer! Wat een gezelligheid voor binnen en buiten. En je kan deze helemaal naar eigen smaak maken! Bij deze workshop begin je met het verven van de vier plankjes in gewenste kleur. Daarna kan je er een tekst naar keuze op zetten. Om jouw wegwijzer er nóg leuker uit te laten zien, kun je de plankjes verder pimpen met decoratie. Er is volop leuke decoratie aanwezig, dus kom snel je wegwijzer personaliseren! 

Hoe leuk en handig is deze workshop! Hierbij ga je aan de slag met een wandhanger, die tegelijkertijd ook als memobord dient. Als eerste begin je met het verven van de plaat in de gewenste kleur. Daarna kun je er een leuke afbeelding of tekst opzetten. Vervolgens ga je om deze plaat leuke touwtjes spannen en een memoclip toevoegen. Als laatste voeg je aan de onderkant touwen toe. Om het geheel een nóg leuker effect te geven, rijg je kralen om deze touwen heen. Nu heb je jouw eigen wandbord en memobord in één, super leuk!