Themakist huren

'Wat zullen we eens verzinnen voor het kinderfeestje?' Herken je dit? Wellicht hebben wij daar de oplossing voor! Bij ons kan je namelijk een themakist huren, compleet met alles erop en eraan. De keuze is reuze als het gaat om de thema's. Alles wat je nodig hebt zit in de kist, zoals bijvoorbeeld de aankleding, spellen, slingers ect. Daarnaast zitten ook het draaiboek, het activiteiten boek en natuurlijk een oorkonde inbegrepen. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de verschillende mogelijkheden op www.bymarielle-kw.nl

Kosten

De themakisten van By Marielle zijn er in twee verschillende varianten, namelijk de standaard themakist en de XL themakist.

De standaard kist kan zowel opgehaald als verzonden worden. 

De standaard kist is een speciale plastic box, geschikt om te verzenden. 

In de standaard kist zit een draaiboek met een verhaal waar de spellen in verwerkt zijn.

Alle materialen voor de spellen en knutsel activiteiten, vind je in de box samen met de verkleed kleding en tafel aankleding zoals een tafelkleed en tafel versiering / decoratie.

Overige materialen in overleg samen te stellen.

De kosten voor de standaard kist zijn € 50,00 voor 6 kinderen. Heb je meer kinderen? Dat is uiteraard geen probleem. Hiervoor wordt € 5,00 per kind extra gerekend.  

De verzendkosten zijn bijkomende kosten en voor eigen rekening. Dit is €10,00 voor het aangetekend verzenden voorafgaand van het feestje en voor het retour verzenden na het feestje betaal je wederom €10.00

De XL variant is een grote thema kist.

Deze kist en decoraties zijn te groot en te zwaar om te verzenden, en kan dus alleen afgehaald worden.

Net zoals bij de standaard kist zit er een draaiboek met verhaal in de kist, de spelmaterialen zijn echter vele malen uitgebreider net zoals de decoratiematerialen.

De kosten voor de XL kist zijn € 65,00 voor 6 kinderen.

Ook voor deze kist geldt; heb je meer kinderen is dat uiteraard geen probleem. Hiervoor wordt €5,00 per kind extra gerekend. 

 

Wij vragen een borg van €50,00 per themakist.

Dit dient vooraf te worden overgemaakt via onze bankrekening en word na controle van de thema kist weer retour gestort via de opgegeven bankrekening. Dit gebeurd binnen 5 werkdagen.

 

Onze themakisten zijn geschikt vanaf 4 tot +/- 10 jaar

 

Het gebruik van de thema kisten van By Marielle geschied op eigen risico.

Alle materialen dienen gebruikt te worden onder leiding van een volwassenen.

By Marielle kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade in welke vorm dan ook.