Wegwijzer bordjes pimpen

Een super leuke workshop om te doen én ook nog leuk te gebruiken als decoratiestuk! Tijdens deze 3 uur durende creatieve workshop begin je met het verven van de plankjes in gewenste kleur. Je kunt kiezen om samen 1 houten wegwijzer te maken bestaande uit 3 plankjes. Je betaald dan €30,- per koppel. Ook kun je ervoor kiezen om beide je eigen houten wegwijzer te maken. Daarnaast is er ook nog de keus om samen 5 plankjes te schilderen. Hiervoor betaal je dan €35,- per koppel. Zodra deze droog zijn ga je afbeeldingen of teksten erop zetten (stuur ons deze even vooraf per mail). Vind je het vervolgens nog leuk om wat kleine accessoires aan te brengen? Dat kan ook altijd. Ten slotte nieten we de plankjes aan een jute touw vast en gaan jullie met een mooie en helemaal gepersonaliseerde wegwijzer naar huis!

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

Kosten per koppel

Samen 1 bestaande uit 3 plankjes - €30,00
Samen 1 bestaande uit 5 plankjes - €35,00
Beide een eigen bestaande uit 2 plankjes - €35,00
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2,5 / 3 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.