Stoer spetter feest

Hou jij van een stoer feestje? Dan is het stoer spetter kinderfeest echt wat voor jou! Je krijgt van ons een canvasdoek van 50x10 cm. Als je van tevoren de namen van de kinderen die op jouw feestje komen naar ons door wilt mailen, dan zorgen wij er voor dat we alvast een begin hebben gemaakt. Jullie kunnen dan gelijk aan de slag! Je gaat met ecoline stiften mooie kleuren aanbrengen op jouw doek. Daarna ga ook nog met de kwast aan de slag op de kleuren mooi met elkaar te mixen. En natuurlijk niet te vergeten... de spetters aanbrengen! Zodra je helemaal tevreden bent over jouw schildering ga je zwarte lijnen aanbrengen. Hierdoor krijg je een super gaaf 3D effect. Dit stoere feestje is leuk voor zowel meisjes als jongens! 

Let op: vanaf 9 jaar.

Programma

Zodra alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige alle cadeaus in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als alles op is en de cadeaus zijn uitgepakt, kan het knutselen beginnen! 

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

Kosten

€16,50 per kind.                                                                                                               
Minimaal 6 kinderen.                                                                                                              Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.                                           
Op zondag een kinderfeestje reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Extra optie

(Alle prijzen zijn p.p.)

  • Cupcake versieren €2,50. 
  • Schminken €4.00. 
  • Glittertattoo €3.00. 
  • Funfoto €2.00. 
  • Frietjes met frikandel/kroket/kaassoufflé €4,95 (alleen in Schijndel en Eindhoven).
  • Broodje knakworst (2st) € 3,50.                                       
  • Pannenkoeken (onbeperkt) €4,95.
  • Zakje chips €0,75.
  • Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.