Kinderfeestje Zeepketting maken 

Tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje ga je een heerlijk ruikende zeepketting maken. Je krijgt van ons witte basis zeep die je in een kommetjes gaat smelten. Als je zeep is gesmolten dan ga je er een heerlijk geurtje bij doen en een mooi kleurtje. Je gaat de vloeibare zeep in een door jou gekozen figuurtje gieten. Als alle zeepjes weer hard zijn geworden gaan we er een mooie zeepketting van maken. Je mag onder aan je zeepketting ook nog een mooie hanger plaatsen. Als het kinderfeestje bijna ten einde is gekomen dan gaat de zeepketting in een doosje mee naar huis.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje zeepketting maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 14,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.