Kinderfeestje Zandtekening maken

Wil je een keer wat anders als kleuren met kleurpotloden of stiften? Dan vind je dit kinderfeestje misschien wel heel gaaf. Je gaat namelijk tijdens dit kinderfeestje kleuren met zand. Wij hebben verschillende tekeningen (maat 13x18 cm) waaruit je kunt kiezen. Je gaat de folie verwijderen en dan verschijnt er een paklaag waar je wat gekleurd zand op strooit, zo maak je een geweldig mooie zandtekening. Heb je de zandtekening af dan mag je een lijstje gaan versieren waarin je zandtekening in een tasje mee naar huis gaat. Nu nog een mooi plaatsje zoeken voor je zandtekening met gepimpte lijst.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje zandtekening maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.