Kinderfeestje Wegwijzer-ibiza bordjes maken

Super gaaf om tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje een leuke wegwijzer te maken voor op je slaapkamer, chillroom of gezellig buiten. Je krijg van ons 3 wegwijzers die je eerst gaat verven in een basis kleur. Bedenk bij het kiezen van de kleuren alvast welke stijl je wil maken, misschien wil je de kleuren van je favoriete voetbalclub of toch in Ibiza stijl, of de mooie kleuren van je slaapkamer. Als de wegwijzers weer droog zijn ga je er door middel van sjablonen je tekst er opzetten. Uiteraard gaan we er ook nog touwen aan maken zodat je hem thuis meteen kan ophangen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren touw. Wist je dat dit kinderfeest ook heel leuk is voor jongens!

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje wegwijzer-Ibiza bordjes maken bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.