Kinderfeestje Wegwijzer-ibiza bordjes maken

Super gaaf om tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje een leuke wegwijzer te maken voor op je slaapkamer, chillroom of gezellig buiten. Je krijg van ons 3 wegwijzers die je eerst gaat verven in een basis kleur. Bedenk bij het kiezen van de kleuren alvast welke stijl je wil maken, misschien wil je de kleuren van je favoriete voetbalclub of toch in Ibiza stijl, of de mooie kleuren van je slaapkamer. Als de wegwijzers weer droog zijn ga je er door middel van sjablonen je tekst er opzetten. Uiteraard gaan we er ook nog touwen aan maken zodat je hem thuis meteen kan ophangen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren touw. Wist je dat dit kinderfeest ook heel leuk is voor jongens!

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje wegwijzer-biza bordjes maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€15.00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp

❤️ Schminken €3.50pp

❤️ Glittertattoo €2.75pp

❤️ Funfoto €1.75pp

❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4.95pp

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.