Kinderfeestje Unicorn Lampje maken

Is het bij jou op je kamer ook altijd te donker? Dan kun je bij ons een mooi unicorn lampje komen maken tijdens je kinderfeestje. In dit 2 uur durende kinderfeestje ga je een saai wit lampje omtoveren tot een mooi unicorn lampje. Je gaat zelf de oren en de hoorn maken, je kunt dan kiezen uit verschillende keuren glitter foam. Als de hoorn en de oren op je unicorn lampje zijn geplakt dan ga je er bloemetjes op plakken zoveel als jij mooi vindt, we hebben verschillende grote en kleuren bloemetjes. De ogen van de unicorn mogen we natuurlijk ook niet vergeten op te plakken! Liever zelf tekenen? Dan mag ook natuurlijk. Als het kinderfeestje is afgelopen dan draaien we in het unicorn lampje ook nog een fitting zodat je s’avonds meteen je lampje kan gebruiken. Dat je lampje maar mag stralen op jullie kamer.

Wil je ook graag jongens uitnodigen dan is dat geen probleem. Geeft het even door en wij zorgen dat de jongens een stoere lamp kunnen maken. Denk hierbij aan Spiderman, De Hulk, PSV of een andere favoriete voetbalclub.

Dit kinderfeestje is geschikt vanaf 8 jaar.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje unicorn lampje maken bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 16.50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.