Kinderfeestje TikTok

Tijdens dit 2 uur durende tiktok kinderfeestje mogen jullie zelf aan de slag met make-up en glitters. Wanneer jullie zelf tevreden zijn over jullie make-up dan mogen jullie nog tattoos gaan aanbrengen met schmink natuurlijk mag het tiktok logo niet ontbreken tijdens dit tiktok kinderfeestje. Wanneer dit allemaal is gebeurd mogen jullie jezelf ook nog verkleden en dan ..... Tiktok's opnemen! 
De gemaakte tiktok's blijven privé en worden naar de ouders van de
jarige gestuurd. Voor het bekende liedje Banana feat van Shaggy Conkarah hebben we een bril nodig. Deze bril krijgt ieder kind en mag ook mee naar huis genomen worden, altijd een leuk aandenken! Jullie krijgen nog een aandenken mee naar huis namelijk een funfoto als aandenken van het geweldige tiktok kinderfeestje.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje tiktok bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp

❤️ Schminken €3.50pp

❤️ Glittertattoo €2.75pp

❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4.95pp(op onze eigen locatie)

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.