Kinderfeestje String art memobord

Zou jij er graag een keer op los willen timmeren dan is dit string art kinderfeestje zeker wat voor jou. Bij dit 2 uur durende kinderfeestje ga je zelf de spijkers in een plank slaan. Voordat je komt om je kinderfeestje te vieren horen wij graag de namen van de kinderen die gaan komen via de mail, dan zorgen wij ervoor dat hun eerste letter al op het plankje staat. Als al het getimmer klaar is dan kunnen jullie kiezen uit verschillende kleuren draad die we kris kras om de spijkers gaan draaien. Je mag ook nog een memoclip op je plank gaan maken waar je foto’s, briefje of kaartjes kan onder hangen. Dit mooie string art memobord kan je neerzetten op je bureau of aan de muur hangen op je slaapkamer. Aan het einde van je kinderfeestje zal jij met een mooie string art memoplank naar huis gaan

In verband met de moeilijkheidsgraad bieden wij dit aan vanaf 8 jaar.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje string art bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.