Kinderfeestje Stoer Spetter Feest

 

Hou jij van een stoer feestje? Dan is het stoer spetter kinderfeestje echt wat voor jou! Je krijgt van ons een canvasdoek van 50x10 cm. Als je van tevoren de namen aan ons door mailt die op jouw kinderfeest gaan komen, dan zorgen wij er alvast voor dat we een begin hebben gemaakt zodat jullie meteen aan de slag kunnen. Je gaat met ecoline stiften mooie kleurtjes aanbrengen op je doek, dan ga je ook nog even met de kwast aan de slag om de kleurtjes mooi te mixen met elkaar. En niet te vergeten de spetters aan brengen! Als het kinderfeestje bijna is afgelopen gaan jullie nog mooie zwarte lijnen aanbrengen om het leuke 3D effect te krijgen. Dit super gave kinderfeestje is leuk voor zowel meisjes als jongens.

In verband met de moeilijkheidsgraad vanaf bieden wij dit aan vanaf 9 jaar.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje slijm maken bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.