Kinderfeestje Snoeppot maken

 

Vind jij snoepjes lekker en droom je altijd al van een eigen snoeppot? Dan is dit 2 uur durende kinderfeestje snoep pot pimpen echt wat voor jou. We gaan de deksel en de onderkant van jouw snoeppot beplakken met decopatch papier, er is veel keus uit kleuren en designs. Als je alles hebt beplakt gaan we je snoeppot nog mooier versieren met bloemetjes, kantjes, lintjes of glitters zoals jij dat mooi vindt. Als het kinderfeestje bijna is afgelopen en je snoeppot is klaar, dan gaan we er nog lekkere snoepjes in doen. Super leuk om te maken en te snoepen!

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje snoeppot maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.