Kinderfeestje Slijm maken

De trend onder de jonge kinderen is toch wel het slijm (slime) maken. Daarom hebben wij ook een slijmfeestje gemaakt. Tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje gaan we met je slijm maken, yeahhh. Je mag zelf weten wat voor kleur slijm je gaat maken en ben je gek op glitters dan kun je ook nog glitters aan je slijm toevoegen. Als iedereen de perfecte slijm heeft en je hebt even lekker met je slijm kunnen spelen dan ga je nog een potje versieren. Ga je een mooie unicorn maken of aan de slag met washi tape? Er is van alles mogelijk. Als het kinderfeestje is aflopen gaat jullie slijm in een mooi gepimpt potje mee naar huis.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje slijm maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.