Kinderfeestje Porselein bord versieren

Tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje ga jij je eigen bordje versieren. Wij hebben verschillende afbeeldingen klaar liggen waaruit je kan kiezen, die je gaat overbrengen op je porselein bordje. Denk hierbij aan een unicorn, vlinder, of kies je toch voor handletteren. Als je de afbeelding op je porselein bordje hebt staan, gaan we met een porseleinstift de afbeelding op je bordje zetten. Dan mag je het bordje met speciale porseleinverf gaan inkleuren. Als het kinderfeestje is afgelopen krijg je het mooie bordje mee naar huis. Maar Let Op: het porselein bordje moet thuis nog goed drogen (24uur) en even in de oven om af te bakken.

Afwerking

Let op: Het bordje moet thuis nog wel even afgebakken worden. Laat de bordjes minimaal 24 uur goed drogen voordat je het gaat afbakken. Wij adviseren het met de hand af te wassen. De oven op 160 graden (je hoeft deze niet voor te verwarmen) en 90 minuten laten bakken. Laat daarna het bord in de oven laten afkoelen.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje porseleinbord pimpen bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.