Kinderfeestje Porseleinen bord versieren

We gaan je eigen porseleinen bordje pimpen in dit 2 uur durende kinderfeestje. Jullie mogen een mooie afbeelding uitzoeken en die gaan we overbrengen op je bordje door middel van carbon papier. Denk hierbij aan een unicorn, vlinder, handletteren, ect. Kun jij zelf mooi tekenen? Dan mag dat natuurlijk ook zelf wat tekenen. We gaan gebruik maken van porselein stiften en porselein verf. Het bordje gaat mooi ingepakt mee naar huis.

Afwerking

Let op: Het bordje moet thuis nog wel even afgebakken worden. Laat de bordjes minimaal 24 uur goed drogen voordat je gaat afbakken. Ze kunnen in principe in de vaatwasser maar wij adviseren het met de hand af te wassen. De oven op 160 graden (je hoeft deze niet voor te verwarmen) en 90 minuten laten bakken. Laat daarna het bord in de oven afkoelen. 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje slijm maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 12,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.