Kinderfeestje porselein bordje stippen

Helemaal hip in deze tijd, is toch wel het stippen op porselein. Tijdens dit 2,5u durende kinderfeestje ga je een porselein bordje stippen. Je hebt keuze uit verschillenden afbeeldingen. Denk hierbij aan een unicorn, een prachtige vlinder, of een hondje. Als de afbeelding op je porselein bordje staat ga je stippen, heel veel stippen ga je zetten op je porselein bordje. Als het kinderfeestje is afgelopen krijg je het mooie bordje mee naar huis alléén moet het porselein bordje thuis nog goed drogen(24uur) en even in de oven om af te bakken.

Afwerking

Let op: Het bordje moet thuis nog wel even afgebakken worden. Laat de bordjes minimaal 24 uur goed drogen voordat je gaat afbakken. Ze kunnen in principe in de vaatwasser maar wij adviseren het met de hand af te wassen. De oven op 160 graden (je hoeft deze niet voor te verwarmen) en 90 minuten laten bakken. Laat daarna het bord in de oven afkoelen.

Dit kinderfeest kan gereserveerd worden vanaf 10 jaar.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje porselein stippen kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 14,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.