Kinderfeestje Next Topmodel

De jarige mag als eerste plaats nemen in de stoel van onze kapsalon in dit 2 uur durende kinderfeestje waar de haren mooi worden gemaakt. De ander kinderen volgen gedurende het kinderfeestje. De gasten beginnen met het aanbrengen van make-up. En wat zijn mooie dames nu zonder mooie nagels?  Juist! Nagels lakken horen er ook bij.  Tussendoor worden jullie op de foto gezet, samen met je vriendinnen en natuurlijk ook apart. Aan alleen een foto hebben jullie niets daarom gaan we ook nog een fotolijstje pimpen. Als echte modellen gaan jullie onze workshopruimte verlaten

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje next topmodel kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.