Kinderfeestje Next Topmodel

 

Is je grote droom om later topmodel te worden? Ja? Dan is dit kinderfeestje next topmodel echt een kinderfeestje voor jou! Wij gaan in 2 uur jou en je vriendinnen veranderen in echte topmodellen. Als de gasten wat lekker hebben gehad beginnen met het aanbrengen van hun make-up. En wat zijn mooie dames nu zonder mooie nagels?  Juist! Nagels lakken hoort er ook bij. Als je dan een echt topmodel bent gaan we je op de foto zetten. Aan alleen een foto hebben je niets, daarom ga je ook nog een fotolijstje pimpen. Jullie gaan als echte Next topmodellen naar huis met je mooie foto en prachtige gepimpt fotolijstje. Heb je ook een vriendje uitgenodigd? Geen probleem! Die zetten we natuurlijk ook mooie op de foto. Als de dames bezig zijn met de make-up kunnen de jongens een leuke zandtekening maken.

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje next topmodel bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook!  worden. 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.