Kinderfeestje Next Topmodel

 

Is je grote droom om later topmodel te worden? Ja? Dan is dit kinderfeestje next topmodel echt een kinderfeestje voor jou! Wij gaan in 2 uur jou en je vriendinnen veranderen in echte topmodellen. Je haren worden een beetje in model brengen. De gasten beginnen met het aanbrengen van hun make-up. En wat zijn mooie dames nu zonder mooie nagels?  Juist! Nagels lakken hoort er ook bij. Als je dan een echt topmodel bent gaan we je op de foto zetten. Aan alleen een foto hebben je niets, daarom ga je ook nog een fotolijstje pimpen. Jullie gaan als echte Next topmodellen naar huis met je mooie foto en prachtige gepimpte fotolijstje. Heb je ook een vriendje uitgenodigd? Geen probleem! We gaan zijn haren mooi maken met een gekleurde gel.

 

Vier jij jou feestje bij Hoppies dan zal het feestje er een klein beetjes anders uit zien omdat we daar zelf onze foto's moeten afdrukken maar zeker niet minder leuk. En je gaat met een mooie foto naar huis.

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje next topmodel kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.