Naamkralen sleutelhanger met krimpfolie

 

Je gaat tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje een mooie naamkralen sleutelhanger maken met natuurlijk letterkralen, ook gaan we nog werken met krimpfolie. Ken jij de leuke krimpfolie al? Je gaat een afbeelding overtrekken en mooi inkleuren, als je dat hebt gedaan gaan we hem samen in de oven doen dan zal je zien dat je tekening gaat krimpen. De krimpfolie krimpt maar liefs 3x en word 6x dikker, hoe gaaf is dat! Dan ga je beginnen met je naamhanger sleutelhanger. We hebben verschillende kleuren letterkralen. Vind je dan nog je naamkralen sleutelhanger saai dan mag je er nog altijd meerdere kralen of lintjes aan toevoegen. Als het kinderfeestje is afgelopen gaat je naamkralen sleutel hanger in een mooi organza zakje mee naar huis.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje naamkralen sleutelhanger bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.


Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.