Naamkralen sleutelhanger met krimpfolie

 

Je gaat tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje een mooie naamkralen sleutelhanger maken met natuurlijk letterkralen, ook gaan we nog werken met krimpfolie. Ken jij de leuke krimpfolie al? Je gaat een afbeelding overtrekken en mooi inkleuren, als je dat hebt gedaan gaan we hem samen in de oven doen dan zal je zien dat je tekening gaat krimpen. De krimpfolie krimpt maar liefs 3x en word 6x dikker, hoe gaaf is dat! Dan ga je beginnen met je naamhanger sleutelhanger. We hebben verschillende kleuren letterkralen. Vind je dan nog je naamkralen sleutelhanger saai dan mag je er nog altijd meerdere kralen of lintjes aan toevoegen. Als het kinderfeestje is afgelopen gaat je naamkralen sleutel hanger in een mooi organza zakje mee naar huis.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje sleutel-tas hanger maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.