Kinderfeestje Naambordje maken

Je eigen naambordje maken tijdens je kinderfeestje, dat vindt iedereen geweldig toch! Tijdens dit 2 uur durende kinderfeest ga je een naambordje maken. Je begint eerst met het decopatchen van de buitenrand van je naambordje. Dan plakken je stickers met je naam en leuke teksten op de plankjes. Denk hierbij aan woorden zoals Happy, BFF, Chill, Fun, Love of Dream. De stickers gaan we inkleuren en als laatste gaan we ook nog een bloemetje met lintjes erop plakken. Voordat dit kinderfeestje is afgelopen moet je natuurlijk ook nog even door middel van een touwtjes en misschien kraaltjes de bordjes aan elkaar maken. Nu nog opzoek naar een mooie plaats om jouw naambordje op te hangen.

Het is zeer belangrijk dat je de namen van de genodigde kinderen goed doorgeeft! Dus let dus goed op de spelling, de namen liggen namelijk al klaar als jullie komen.

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje naambordje bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp

❤️ Schminken €3.50pp

❤️ Glittertattoo €2.75pp

❤️ Funfoto €1,75pp

❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.