Kinderfeestje Ibiza tasje versieren

Welke jonge dame wil er niet met een hippe zelfgemaakte tas rond lopen? De Ibiza stijl is helemaal hot. Tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje gaan we een rieten tas versieren, zodat jij een echte mooi Ibiza tas voor je zelf hebt. Je mag ook op je tasje gaan verven. Als de verf droog is, ga je het Ibiza tasje nog verder versieren met lintjes, kantjes, franjes en roosjes en alles wat jij leuk vindt. Als je Ibiza tas klaar is, mag je ook nog een mooie tashanger gaan maken. Die bevestigen we aan het handvat van je Ibiza tas. Wat zal je stralen als je met je Ibiza tas op het strand, of over straat loopt.

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje ibiza tasje pimpen kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 17,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.