Kinderfeestje Cupcake versieren

Kijk jij ook altijd naar Heel Holland bakt? Altijd al gedroomd om mee te doen? Dan is dit 2 uur durende kinderfeestje cupcakes versieren echt een kinderfeestje voor jou. Wij zorgen er voor dat de cupcakes al zijn gebakken. Je krijgt van ons 6 cupcakes om te versieren. Er liggen vele kleuren fondant op tafel en diverse uitstekers zodat je cupcake super mooi kan worden versierd. Ga je liever wat moois boetseren dan mag dat natuurlijk ook, een mooi roosje mag natuurlijk niet ontbreken op je cupcake. Hou je van glitters dan hebben we ook nog eetbare glitters. Uiteraard krijg je de cupcakes op een mooi bordje mee naar huis. Wij zeggen alvast smakelijk!

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje cup cakes versieren kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.