Kinderfeestje Cup cake versieren

Kijk jij ook altijd naar Heel Holland bakt? Altijd al gedroomd om mee te doen? Dan is dit 2 uur durende kinderfeestje cupcakes versieren echt een kinderfeestje voor jou. Wij zorgen er voor dat de cupcakes al zijn gebakken. Je krijgt van ons 6 cupcakes om te versieren. Er liggen vele kleuren fondant op tafel en diverse uitstekers zodat je cupcake super mooi kan worden versierd. Ga je liever wat moois boetseren dan mag dat natuurlijk ook, een mooi roosje mag natuurlijk niet ontbreken op je cupcake. Hou je van glitters dan hebben we ook nog eetbare glitters. Uiteraard krijg je de cupcakes op een mooi bordje mee naar huis. Wij zeggen alvast smakelijk!

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje cup cake bij ons vieren? Kies dan een van de locaties van By Marielle . Liever je feestje thuis vieren? Dat kan ook! 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp
❤️ Schminken €3.50pp
❤️ Glittertattoo €2.75pp
❤️ Funfoto €1,75pp
❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp (alleen in Schijndel en Eindhoven)
❤️ Broodje knakworst (2st) € 3,50pp
❤️Pannekoeken (onbeperkt) €4.95
❤️Zakje chips €0.75
❤️Grote lolly voor mee naar huis te geven €1,50

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.