Kinderfeestje Chocolade tekening maken

Ben jij gek op chocolade en vind je tekeningen kleuren leuk om te doen? Dan is dit kinderfeestje zeker iets voor jou. Tijdens dit 2 uur durende kinderfeestje chocolade tekening maken ga je een tekening maken van chocolade, met de overgebleven chocolade gaan we nog bonbons maken met sprenkels. Denk hierbij aan een unicorn of een vlinder of een mooie bloem. Je krijgt 3 zakjes chocolade en gaat hier een mooie plakkaat chocolade van maken. Als je klaar bent met je chocolade tekening dan gaat deze even de vriezer in. Om goed uit te harden. Je gaat dan een doosje versieren, als je naar huis gaat krijgen je hierin de lekkere chocolade mee naar huis.

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het kinderfeestje chocolade maken kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 15,00 per kind, minimaal 6 kinderen.

Extra Optie 

❤️ Cupcake versieren €2.50pp

❤️ Schminken €3.50pp

❤️ Glittertattoo €2.75pp

❤️ Funfoto €1,75pp

❤️ Frietjes met frikandel, kroket, kaassoufflé €4,95pp

 

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.