Beauty kinderfeestje

Omdat een echte Beauty Queen niet zonder spiegel kan. Gaan we samen met jullie, je eigen persoonlijke spiegel maken in dit 2 uur durende kinderfeestje. Wanneer de spiegels af zijn, gaan we jullie snoetjes vertroetelen met een heerlijk maskertje. Omdat een maskertje even moet inwerken, hebben we de tijd om onze nagels een mooi kleurtje te geven. Tot slot krijgen jullie een heerlijke dagcrème. En ga je naar huis met een mooie spiegel.

 

Programma

Als alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige! Daarna mag de jarige de kadootjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als het lekkers op is en de kadootjes zijn uitgepakt, kan het feestje beginnen!

Locatie

Het beauty kinderfeestje kan op een eigen locatie gegeven worden, zoals bij je thuis, maar kan ook op locatie van By Marielle in Schijndel gehouden worden. 

Kosten

€ 13,50 spiegel per kind, minimaal 6 kinderen.

€ 16,50 doosje met spiegel per kind, minimaal 6 kinderen.

 

Extra Optie

Er is ook de mogelijkheid om bij ons frietjes met frikandel, kroket of knakworst te eten €4,95 per kind.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.

Reserveer nu!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.