Wegwijzer bordjes pimpen

Een super leuke creatieve workshop om te doen én ook nog leuk te gebruiken als decoratiestuk! Tijdens deze 3 uur durende creatieve workshop begin je met het verven van de drie plankjes in gewenste kleur. Zodra deze droog zijn ga je afbeeldingen of teksten erop zetten (stuur ons deze even vooraf per mail). Vind je het vervolgens nog leuk om wat kleine accessoires aan te brengen? Dat kan ook altijd! Denk hierbij aan kantjes, lintjes of kralen. Ten slotte nieten we de plankjes aan een jute touw vast en ga jij met een mooie en helemaal gepersonaliseerde wegwijzer naar huis!

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

 

Tip: Deze creatieve workshop houten wegwijzer bordjes pimpen is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

 

Kosten per persoon

3 houten plankjes - €25,00
3 plankjes op een stok - €27,50
Extra plankje - €2,50
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 3 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.