Wandcirkel pimpen

Ken jij deze woontrend al? De wandcirkels zie je nu overal! En hoe leuk is het nou om deze zelf te maken! Tijdens deze creatieve workshop ga je 3 wandcirkels maken. Je krijgt van ons 3 houten cirkels in de maten 25, 30 en 35cm die je gaat pimpen. Hiermee ga je aan de slag met verf, behang, teksten en als je het leuk vind met wat droogbloemen. Aan het eind van deze workshop heb jij dan super leuke decoratie voor in huis! 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig. Tijdens de creatieve workshop kunnen jullie genieten een gevulde tapasplank met lekkere hapjes! 

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

 

Tip: Deze creatieve workshop wandcirkels is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

 

Kosten per persoon

€35,00
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2,5uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.