Tapasplank pimpen

Tijdens deze creatieve workshop ga jij jouw eigen op maat gemaakte tapasplank maken. Hoe leuk is dat! Hierbij begin je met het verven van de tapasplank in gewenste kleur. Je kunt een gebeitste plank maken, maar je kunt ook voor de Ibiza stijl kiezen. Zodra de plank opgedroogd is kun je op een eenvoudige manier een tekst of afbeelding overbrengen. Het is dus handig als je van te voren alvast een leuke tekst of afbeelding bedenkt. Als alles helemaal naar jouw zin is, heb jij een super unieke tapasplank. Dat zal er gezellig uitzien tijdens de borrelavonden! 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

 

Tip: Deze creatieve workshop tapasplank is ook als    vrijgezellenfeest te boeken!

 

Kosten per persoon

€ 32,50 

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch, high tea of high wine tegen een meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.