Memobord ring maken

Of je nou creatief bent of niet, dat maakt bij deze workshop helemaal niets uit! Tijdens deze creatieve workshop ga jij jouw eigen memobord maken gevormd in een ring. Je begint hierbij met de basis, namelijk de garen in de metalen ring (50cm) kris krassen. Vervolgens ga je de memobord ring verder pimpen. Met de super leuke accessoires die wij voor jouw hebben maak jij jouw memobord echt helemaal af! Denk hierbij aan metalen klemmetjes, krijtbordjes, mini paperbags of kleine wasknijpertjes. Ook kun je leuke foto's en/of tekstjes aan jouw memobord hangen. Aan het einde van de workshop heb jij een super gave gepersonaliseerde memobord! 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

 

Tip: Deze creatieve workshop memobord/ring is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

 

Kosten per persoon

€30,00
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2,5 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.