Creatieve Workshop Houtbranden

Tijdens deze 2 uur durende creatieve workshop ga je een robuuste schijf houtbranden. We hebben mooie robuuste houten schijven liggen waaruit jullie mogen kiezen. Je brengt zelf een mooie afbeelding of tekst mee. (niet groter dan a4 formaat), deze ga je overbrengen op je schijf, hierna krijg je de uitleg hoe we de houtbrander moeten gaan gebruiken. Deze mooie schijf kan je gebruiken als tapas plank maar is ook erg leuk als naambordje aan deur. Vind je het leuk om op iets anders te houtbranden, dan een houten schijf, want helaas is het niet mogelijk om op alle houtsoorten te branden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Programma

Als iedereen binnen is gaan we alles uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als iedereen zo ver is gaan we beginnen aan de workshop. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven. Ook is het mogelijk dat wij bij je thuis, of bedrijf komen of bij een van onze overige locaties.

Tip: Deze creatieve workshop houtbranden is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

Kosten per persoon

€ 25,00

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch, High Tea of High Wine tegen meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.