Foam pruik maken

Een super creatieve en toch redelijk makkelijke workshop! Tijdens deze 3 tot 3,5 uur durende creatieve workshop ga je een foam pruik maken. We vragen je vooraf de kleuren van de foam aan ons door te geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste kleuren klaarliggen en je meteen aan de slag kan met het maken van de pruik. We hebben vele kleuren thermoplastische foam (PE Foam) waar je uit kunt kiezen. Het mooiste resultaat krijg je met ongeveer 3 a 4 kleuren, minder mag natuurlijk ook. Na deze workshop ga je naar huis met een super creatieve en helemaal persoonlijke creatie! 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

 

Tip: Deze creatieve workshop foam pruiken maken is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

 

Kosten per persoon

€45,00

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 4 uur.

Extra opties

Lunch, high tea of high wine tegen een meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.