Etagère pimpen

Tijdens deze creatieve workshop ga je een porseleinen etagère pimpen. De bedoeling is dat je een afbeelding gaat overbrengen op jouw etagère. Deze afbeelding mag je zelf meenemen, maar je mag ook kiezen uit een van onze vele voorbeelden. Op tafel hebben wij verschillende kleuren porseleinen verf staan. Als je liever geen gebruik maakt van deze verf, kun je er ook voor kiezen om onze porseleinstiften gebruiken. Wat is er nou leuker om een zelf versierde etagère op tafel te hebben staan? En ook heel handig, voor deze creatieve workshop is geen ervaring hebben met schilderen zeker geen probleem!

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

Tip: Deze creatieve workshop etagère pimpen is ook als vrijgezellenfeest te boeken!

Kosten per persoon

€25,00
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie, thee of een wijntje en diverse versnaperingen. 

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.