Belangrijke informatie in verband met het coronavirus.

 

Je hebt een kinderfeestje of workshop gepland en iemand uit jouw gezin heeft corona gerelateerde klachten of is positief getest.

Wanneer een gezinslid symptomen van het Coronavirus heeft op de dag van het feestje of workshop en er is geen negatieve testuitslag? Dan kan de reservering niet doorgaan. In dat geval kunnen wij jullie reservering kosteloos opnieuw inplannen. Wij geven géén geld terug. Wel gaan we dan opzoek naar een nieuwe datum, zodra er bekend is wanneer het weer kan. 

 

Je hebt een kinderfeestje of workshop gepland en degene die het feestje komt begeleiden heeft corona gerelateerde klachten, is positief getest of moet in quarantaine.

Wanneer een van onze begeleiders klachten heeft of in quarantaine moet, gaan wij binnen ons team eerst opzoek naar vervanging. Als wij geen vervanging kunnen regelen dan zal de reservering opgeschoven moeten worden naar een andere datum of kunnen wij een tegoedbon geven voor het volledige bedrag van de geboekte reservering, deze tegoedbon is onbeperkt geldig dus kan ook een jaar later nog worden gebruikt. Wij kunnen als jullie dit wensen ook opzoek gaan naar een andere oplossing, bijvoorbeeld de activiteit alsnog door laten gaan met behulp van een knutsel box of party box, verschil krijg je dan uiteraard wel terugbetaald. Wij doen helaas geen volledige terugbetaling van jullie reservering.