Hoe is By Marielle ontstaan !

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 07:00

Ik ben in het jaar 1990 begonnen met mijn kappers opleiding... In 2007 voor mezelf begonnen als ambulante kapster en in 2009 heb ik een salonnetje aan huis geopend! Natuurlijk met veel plezier waarbij ik zelfs ben gestart met het geven van workshops! De vlecht workshop wel te verstaan!

Tijdens het geven van de vlechtworkshops ben ik in contact gekomen met een fotograaf die eigenlijk foto’s maakte van mijn werk die ik had uitoefend op mijn klanten.

Het contact tussen mij en de fotograaf was zodanig goed dat we eigenlijk samen zijn gaan werken, we zijn kinderfeestjes gaan organiseren! Haren vlechten en een make-upje, wie vind dat nou niet leuk!? De fotograaf maakte daar super gave foto's van!

Het organiseren van kinderfeestjes vond ik zo leuk dat er eigenlijk steeds meer feestjes bij kwamen en daarnaast ook meer creatieve workshops! Op dat moment huurde ik een ruimte indien nodig! Ideaal natuurlijk...

In 2017 kregen we de mogelijkheid en zijn we verhuisd naar Schijndel, een prachtig huis met een eigen workshopruimte. Super fijn en heel praktische aan huis!

In 2019 kwam er een gastlocatie bij "Hoppies in Ammerzoden"Een mooie natuur speeltuin met uren speelplezier. Wat wil je nog meer! Heerlijk natuurlijk om op die locatie te werken! Het organiseren van feestjes en workshops!

We hebben per 1 Januari 2020 besloten om de kapsalon te sluiten en door te gaan met mijn passie en dat is toch echt kinderfeestjes en workshops geven....

Nu komt het grote nieuws, de kogel is door de kerk... We hebben er sinds 2 Maart een 3de locatie bij! Genaamd Kinderboerderij Eigenwijs in Eindhoven!

We staan te trappelen want wat willen we graag open op onze gastloacties! Helaas door corona laat dit nog even op zich wachten..

Hopelijk tot snel!! Duimen jullie met ons mee?!!

Gelukkig mogen we wel feestjes geven op onze thuislocatie en bij jullie thuis .

Kortom is het eigenlijk een hele leuke uit de hand gelopen hobby!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.