Wie ben ik

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 19:05

Wie ben ik? (Marielle)

Ik ben Marielle van den Meerendonk. Ik ben getrouwd en ons gezinnetje is helemaal compleet met onze 3 kinderen: Yuri (22), Robin (19) en Levy (16). Ik woon in Schijndel.

Ik ben 30 jaar kapster geweest, hier heb ik ook 13 jaar mijn eigen onderneming mee gehad. Naast de kapsalon zijn we in 2014 gestart met het geven van vlechtworkshops en topmodellen feestjes met fotograaf.

En toen….. Toen kwam er eigenlijk steeds meer bij. Een uit de hand gelopen hobby kun je het wel noemen! Er kwamen steeds meer kinderfeestjes en workshops bij.

In 2017 zijn wij verhuisd naar een ander huis, met een eigen workshop locatie. Intussen hebben we meerdere locaties, bijvoorbeeld Hoppies in Ammerzoden. Maar er komt een hele leuke locatie bij, in Eindhoven! Hier vertel ik jullie later meer over. Natuurlijk komen wij ook graag bij mensen thuis.

Hoe creatief zijn wij, wat doen we allemaal!

 

• Wij organiseren kinderfeestjes, creatieve workshops en kinderworkshops.
• Wij verhuren themakisten.
• Wij maken thema-knutselkisten voor gastouders.
• Wij geven gastworkshops op BSO’s.
• Wij zijn actief bij Hoppies en Eigen wijs boerderij, daar organiseren we de kinderfeestjes.
• Ook staan wij graag op evenementen om de kinderen te vermaken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.