Romper Pimpen


Een gezellige babyshower met al je vriendinnen! Weet iedereen het al? Word het een jongen of een meisje? Of worden het er twee? Of blijft het toch nog even een geheim. Wij versieren de ruimte in kleur van het geslacht, is dit nog onbekend dan houden we het neutraal. Jullie krijgen tijdens deze babyshower allemaal een rompertje om te pimpen. Er zijn twee verschillende maten beschikbaar maat 50-56 of maat 62-68. Nadat we jullie hebben uitgelegd wat de mogelijkheden zijn gaan we aan de slag. We hebben voldoende decoratie, garen, stiften, lintjes, strikjes die jullie mogen gebruiken tijdens deze babyshower. De aanstaande mama gaat na afloop van de babyshower naar huis met een paar leuk gepimpte rompertjes. Tip: Het is ook leuk om de rompertjes aan een lijn te hangen als zijnde vlaggenlijn.

Programma

Als iedereen binnen is gaan we alles uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als iedereen zo ver is gaan we beginnen aan de workshop. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven. Ook is het mogelijk dat wij bij je thuis, of bedrijf komen of bij een van onze overige locaties.

Kosten per persoon

€ 17,50

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch, High Tea of High Wine tegen meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.