Memorybox

Tijdens deze babyshower workshop gaan jullie mooie herinneringen maken voor de aanstaande moeder! Hierbij gaat namelijk ieder van jullie een kaart met een leuke herinnering erop maken. Er is hiervoor genoeg decoratie beschikbaar, zoals lintjes, kantjes, bloemetjes etc. Op de achterkant staat een lijstje die door jullie ingevuld kan worden. Deze kan de aanstaande moeder dan uiteindelijk teruglezen. De moeder zelf mag tijdens deze workshop een bewaardoos maken. Hier kunnen dan alle mooie kaarten mee naar huis genomen worden. 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

Kosten per persoon

€17,50
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.