Geboorteslinger maken


Tijdens deze babyshower gaan jullie samen een geboorteslinger maken. Deze kan mooi in de huiskamer of op de babykamer gehangen worden.
Jullie krijgen tijdens de babyshower een kartonnen broekje of een jurkje, als jullie weten wat het geslacht is. Mocht dat niet zo zijn, dan hebben we de optie om een vlaggetjeslijn te maken, Jullie krijgen allemaal een vlaggetje en gaan jullie er een vlaggenlijn van maken. Deze kunnen jullie pimpen met stickers, kantjes, touwtjes, strikjes en nog veel meer. Aan de achterkant van de slinger gaan we allemaal en leuke tekst zetten, een mooie gelukwens of een lieve groet. Als jullie alle kaartjes klaar hebben, gaan wij ze voor jullie aan elkaar maken en zal de aanstaande mama, na de babyshower met een mooie slinger naar huis gaan.

Programma

Als iedereen binnen is gaan we alles uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als iedereen zo ver is gaan we beginnen aan de workshop. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven. Ook is het mogelijk dat wij bij je thuis, of bedrijf komen of bij een van onze overige locaties.

Kosten per persoon

€ 15,00

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch, High Tea of High Wine tegen meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.