Geboorteslinger

Tijdens deze babyshower workshop gaan jullie samen een leuke geboorteslinger maken. Hierbij krijgen jullie een broekje of jurkje van karton. Mocht het zo zijn dat het geslacht nog niet bekend is, is er de optie om een slinger te maken van kartonnen vlaggetjes. De items kunnen worden versierd met alle decoratie die wij in huis hebben. Denk hierbij aan kantjes, touwtjes, strikjes, sticker etc. Op de achterzijde van de slinger kan iedereen een leuke tekst, een mooie gelukwens of lieve groet zetten. Zodra alle kaartjes klaar zijn gaan wij ze voor jullie aan elkaar maken. De aanstaande moeder zal dan naar huis gaan met een super unieke geboorteslinger! 

Programma

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden voornamelijk op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven, maar het is ook mogelijk dat wij bij jouw thuis of bij jouw bedrijf komen. Daarnaast kan de workshop ook verzorgd worden op een van onze overige locaties.

Kosten per persoon

€15,00
Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.