Romper Pimpen

Een gezellige workshop met al je vriendinnen!Weet iedereen het al? Word het een jongen of een meisje? Of blijft het nog even een geheim... Wij versieren de ruimte in kleur van het geslacht, is dit onbekend houden we het neutraal. De gasten krijgen de gelegenheid om de mama in spé te verrassen met cadeautjes. Dan is het tijd om de romper te gaan versieren, heb je even geen inspiratie dan liggen er genoeg voorbeelden voor je klaar. De witte rompertjes zijn in verschillende maten beschikbaar vanaf 50-56 of 62-68. Op tafel ligt voldoende decoratie, garen, stiften, lintjes, strikjes ect.

Programma

Als iedereen binnen is gaan we alles uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Als iedereen zo ver is gaan we beginnen aan de workshop. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Locatie

Al onze workshops worden op onze hoofdlocatie By Marielle in Schijndel gegeven. Ook is het mogelijk dat wij bij je thuis, of bedrijf komen of bij een van onze overige locaties.

Kosten per persoon

€ 20,00

Inclusief

Alle benodigde materialen, koffie of thee, wijntje en diverse versnaperingen.

Groepsgrootte 

Minimaal 6 personen.

Tijdsduur

Gemiddeld 2 uur.

Extra opties

Lunch, High Tea of High Wine tegen meerprijs van € 15,00 per persoon.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.